fbpx

C- vitamiinia tarvitaan ihon hyvinvointiin

Mansikat sisältävät paljon C-vitamiinia

Iho tarvitsee hoitoa ulkoisesti että sisäisesti voidakseen hyvin. Kesä ja mansikat parhautta 🍓 🍓mansikat on iholle myös hyviä C-vitamiinin lähteitä, joten nyt on hyvä aika popsia mansikoita, sekä muita luonnon superfoodeja ja tottakai talven varalle on hyvä pakastaa näitä vitamiinipommeja.

“C-vitamiinia mansikassa on enemmän kuin appelsiinissa. 100 grammassa mansikoita on C-vitamiinia 60 milligrammaa eli kahdessa desissä mansikoita on päivän C-vitamiiniannos. C-vitamiini säilyy pakastettunakin melko hyvin.”

“C-vitamiinia tarvitaan ihon kiinteyttä parantavan kollageenin valmistamiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että runsas mansikoiden ja marjojen popsiminen näkyy myös ihon hyvinvointina. Koska ihomme menettää kollaageenia vanhetessaan, C-vitamiinin syöminen auttaa sitä säilymään elinvoimaisena.

C-vitamiinia sisältävät voiteet ihon hyvinvointiin

Ulkoisesti käytettävät  C-vitamiini voiteet täydentävät hyvin ihon C-vitamiini tarvetta.  Yhdessä käytettynä marjat sekä voiteet on todella tehokas yhtälö 😊 esim Biotaniqe VitaC 40+ iholle – Kirkastava anti-wrinkle päivä/yövoide 50 mll johon on lisätty tehokas yhdistelmä ainesosia, jotka eliminoivat ja vähentävät ikääntymisen merkkejä jotka alkavat yleensä näkymään selkeämmin 50+ ikäisillä vaihdevuodet ohittaneilla naisilla. Iho menettää kimmoisuuttaan ja palatumis- sekä paranemisprosessi hidastuu ja ihosta saattaa tulla herkempi ja kuivempi. Kuivuuden myötä juonteita ja ryppyjä muodostuu enemmän, joten on tärkeää käyttää erittäin kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, jotka myös todella imeytyvät ihoon.

C- vitamiini tuotteita on hyvä alkaa käyttämään jo +30 iässä, joten voiteissa on huomioitu iän mukana tulevat tarpeet esim. Biotaniqe VitaC 30+ iholle – Energisoiva päivä/yövoide 50 ml joka on  ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.