Pigmentoinnit

Kestopigmentoinnit

Pigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää. Uidessa, harrastaessa liikuntaa, jos et voi käyttää meikkiä allergioiden takia tai muuten jos meikkaminen on hankalaa ja tahdot kuitenkin korostaa piirteitäsi  pigmentointi on hyvä ratkaisu. Pigmentointi ei mene niin syvälle ihoon kuin tatuointi, vaan tehdään pintakerroksiin, joten se ei ole lopullinen vaan haalistuu n. 1-3 vuodessa, ihon laadusta riippuen. Mikropigmentoinnilla saadaan kulmiin luonnollinen lopputulos, tällä tekniikalla kulmat piirretään karvakerrallaan. Värit ja muoto käydään aina aluksi läpi asiakkaan kanssa, pigmentoinnit tehdään yleensä kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen.

Käsittelyssä käytetään pintapuudutetta mutta käsittelyn aikana voi tuntua hieman nipistelyä ja kutinaa.

Alussa pigmentoinnit näyttävät tummemmilta ja sitä ei kannata säikähtää, väri vaalenee parissa viikossa, kun iho aloittaa paranemisprosessin, jolloin pimentoituun kohtaan voi syntyä rupea. Lopullinen tulos näkyy n 4 viikossa  jonka jälkeen tehdään uusinta käsittely jolloin tarkastetaan väri ja muoto.

Kotihoito käsittelyn jälkeen

Älä kastele pigmentoitua aluetta ensimmäiseen vuorokauteen

Levitä hoitovoidetta aluelle 3-5 kertaa päivässä viikon ajan

Älä revi, äläkä rapsuta rupia. Voi johtaa pigmentin osittaiseen lähtemiseen

Jos otat aurinkoa tai käyt solariumissa niin suojaa alue +30 aurinkovoiteella, auttaa ehkäisemään värin vaalenemista

Ole uimatta ja saunomatta kaksi viikkoa ja vältä ympäristöä jossa on likaa ettei bakteerit pääse kontaktiin paranevien alueiden kanssa. Vältä voimakasta hikoilua 2-3 vuorokautta.

Älä meikkaa aluetta n 1,5 viikkkoon

Hoito ei sovi

Raskaana oleville (puudutusaineen vaikutusta sikiöön ei ole tutkittu)

imettäville äideille (hormonit saattavat vaikettaa värin tarttumista ihoon)

Diabeetikoille (lääkitys saattaa vaikeuttaa väri tarttumista ihoon)

Verenohennuslääkkeitä käyttävälle

Ruaccuttan kuuri, viimeisimmästä kuurista tulee olla 12 kk

Syöpähoidossa olevat, viimeisimmästä hoidosta tulee olla 12 kk

HIV-tartunnan saaneet

Ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuoto tautia poteville

Pigmentointia ei voi myöskään tehdä silloin kun herpesvirus on päällä

Mikäli sinulla on lääkitys / hoitomenetelmä päällä, konsultoithan lääkäriäsi enne pigmentointiin tulemista.

Puuterikulmat – Powder brows 370€

Puuterikulmat pigmentoidaan tekniikalla, jossa kulmien alku- ja yläosa häivytetään kauniin pehmeäksi. Parantuessaan kulmat ovat kauniin puuteriset ja pehmeät – kuin kaunis kevyt meikki. Puuterikulmat sopivat kaikille, ja ovat usein microbladingia parempi vaihtoehto rasvoittuvalle tai sekaiholle pysyvyytensä ja tasaisen haalistumisensa ansiosta.

Huulet

-Candy lips 380€                                                luonnollinen koko huulten pigmentointi  jossa tehdään koko huulten sävytys + rajaus. Huulipigmentointi toteutetaan akvarellitekniikalla, jossa ensin tehdään ohut, tarkka rajaus huuleen ja sitten väritetään koko huulen alue häivyttäen huulten keskiosaa kohti. Parantuessaan huulet ovat kauniin luonnolliset ja antavat muotoa ja väriä.

-Colortune 150€                                                            kevyt koko huulien sävytys pigmentoinnila. Sävy kestää 6-8kk, huulien sävytys sopii sellaiselle joka ei halua näyttävää pigmentointia vaan sävyttää huulet luonnolliseksi. Värit sisältävät hoitavaa ja kosteuttavaa öljyä.

Rajaukset

Ripsien välien täyttö, ohut rajaus 320€ pigmentointi tehdään aivan ripsien tyveen, jolloin ripset näyttävät tuuheammilta ja silmät tulevat paremmin esille. Lopputulos on kauniin luonnollinen ja rajaus voidaan tehdä kaikenmallisille silmille.

Klassinen  rajaus 360€                                       Klassinen silmänrajaus, jossa tehdään ensin ripsienvälientäytön ja sen jälkeen ripsien päälle tehdään rajaus, joka kohoaa hieman silmän ulkonurkassa. 

Silmänrajaus varjostuksella 390€                          ensin tehdään ripsienvälientäytön, jonka jälkeen tehdään klassinen rajaus ja lopuksi rajausta pehmennetään ulkonurkista kevyellä varjostuksella. Näyttävä rajaus. 

+alarajaus 80€

Sisältävät kaksi pigmentointikertaa, toinen kerta tehdään noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta.

 

Pigmentoinnin vahvistus n. 2-3 vuoden päästä 120-200€    

Hinta riippuu siitä kuinka paljon on väriä jäljellä , miten kauan aikaa menee vahvistukseen