Ripset ja kulmat

Ripset ja kulmat

  • Ripsien värjäys 13 €

  • Kulmien värjäys ja muotoilu 17 €

  • Kulmien värjäys ja muotoilu Kasvohoidon / Lash lift kestotaivutuksen yhteydessä 12 €

  • Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 27 €

  • Ripsien ja kulmien värjäys kasvohoidon yhteydessä    17 €


Klassinen  ripsienpidennys

1,15h  85€

Ripsihuollot
30 min. 30 €
45 min. 45 €
60 min. 60 €

Ripsien pidennyksessä ripsiin liimataan allergiatestatulla erikoisliimalla ripsikuituja yksitellen, jolloin ripsistä tulee näyttävät ilman ripsiväriä. Huolto kannattaa tehdä 3-4 viikon välein, näin ripsilinja pysyy kauniina. Ripset kestävät 4-6 viikkoa, riippuen siitä kuinka nopeasti asiakkaan omat ripset uusiutuvat.

Huom. Nyt käytössä myös erittäin allergisille ja herkille silmille kehitetty No Panic ripsiliima joka on myös kestoltaan erittäin hyvä.


Lash lift + botox ripsienhoito & laminointi – Kestotaivutus ripsille 68€

Lash lift on täydellinen vaihtoehto , jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään ensin kestotaivutus, jonka jälkeen värjätään ripset, sitten laitetaan vaikuttamaan ripsiä hoitava botox käsittely, joka ravitsee ja syväkosteuttaa ripsikarvaa  sisältäpäin. Hoito täydennetään laminoinnilla, jossa ripset käsitellään vitamiineja sisältävällä aineella, jolloin ripsistä saadaan näyttävämmän ja tuuheamman näköiset. Käsittely kestää ripsissä 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Väri kestää n 3-4 viikkoa, jonka jälkeen ripset voi värjätä uudelleen.

Kestotaivutus ja värjäys 55 €

 Sis. kestotaivutus ja värjäys


Kulmakarvojen laminointi  55€      

kulmakarvojen laminointi on pitkäkestoista muotoilua. Hoito sopii varsinkin niille keiden kulmakarvat ovat epäsymmetriset, ohuet tai vaaleat, eikä pelkkä värjäys riitä. Mutta myös kaikille muillekin ketkä tahtovat helpotusta kulmien muotoiluun ja värin kestoon. Hoito vie noin tunnin aikaa ja vaikutus voi kestää n. 1,5 kuukautta. Itse laminoinnin lisäksi hoito sisältää myös värjäyksen. Hoidon jälkeen kasvoille ei saa käyttää mitään tuotteita, eikä kasvoja saa kastella 24 tuntiin