Muutto lähenee

Huomenna viimeinen päivä näissä tiloissa.. 6 vuotta Varkauden Jalkaterapian Karon kanssa jaettu tilat ja tehty yhteistyötä, mutta nyt tämä tie tuli päätökseen ja molemmille uuden aika. Karoliinalle toivotan paljon onnea Kuopioon , jossa hän jatkaa jalkaterapian työtä omassa liikkeesssään Jalkaterapia Liike nimellä. Kiitos ja kumarrus Karolle näistä yhteisistä vuosista <3  Kauneushoitola Terhi jatkaa kulkuaan Varkaudessa ja 4.9 aukeaa hoitola Käpykankaalla Sammonkatu 6, Käpykankaan apteekin vieressä.

Myös uusia hoitoja tullut valikoimiin,  Bellabaci imukuppihieronta, ripsien kestotaivutus, mikro pigmentoinnit, ja paljon uusia juttuja mielessä mutta niistä myöhemmin 🙂 Olen myös ”hurahtanut” luonnon kosmetiikkaan, joita käytän myös hoidoissa sekä kotihoitotuotteissa. Pyrin myös hoitolassani ekologiseen ajatteluun, ja pyrin vähentämään muovituotteiden kulutusta,  sekä kierrätän mahdollisimman paljon.

Blogia olen pitkään miettinyt ja nyt ajattelin samalla kun kotisivut uudistin, päräyttää myös blogin käyntiin. Blogissa kerron erilaisista hoidoista ja kosmetiikka tuotteista.  Tuotteita testailen ja niistä kirjoittelen kosmetologin ja asiakkaan vinkkelistä, omista kokemuksista miten olen tuotteet ja hoidot kokenut. Aluksi aloitan näistä minun uusimmista hoidoista ja tuotteista mitä olen pitkin kesää testaillut (koko perhe on nyt kyllä joutunut  koekaniineiksi, mies väki ei ehkä niin innoissaan tästä projektista, mutta tyttö ja minä tykätään :D)

Nyt loppu viikko meneekin hoitolan muuton parissa, palailen hoitolan kuvien kera kun olen saanut tavarat ja huonekalut asettumaan paikoilleen 🙂