Bellabaci hieronta

Bellabaci hieronta, mielenkintoinen uutuus hoito.  Hoito poistaa kuona-aineita, vähentää selluliittia, lievittää lihasjännitystä, kiinteyttää ihoa. Hieronta tehdään  silikonisilla imukupeilla, öljyä väliaineena käyttäen.  Hieronta on yhdistelmä lymfa-, syväkudos- ja klassista hierontaa. Imupaine mahdollistaa pääsyn syvemmälle kudoksiin olematta kivuliasta, lukuunottamatta selluliittialueita jotka ovat herkemmät, ja voi tuntua epämiellyttävältä ensimmäisillä kerroilla, mutta siinäkin mennään asiakkaan tuntemuksien mukaan . Hieronnasa tehdään imukupeilla sively, siksak, ympyrä ja pumppaus liikkeitä. Perinteiseen klassiseen hierontaan verrattuna tämä hieronta tuntuu todella kevyeltä, mutta tosiaan, imupaineen avulla kuitenkin tehokas hieronta.

Hoitoa siis voidaan  tehdä

  • Jumittuneile ja kireille lihaksille  rentouttamaan ja palauttamaan, jolloin hoitoaika on 45-60min
  •  Rentoutus hierontana  koko vartalolle, hoitoaika 60min
  • Hoitaamaan selluliittia tai vähentämään turvotusta sarjahoitona, hoitoaika 45min. 
  •  Bellabaci hierontaa voidaan tehdä myös kasvoille pienemmillä kasvokupeilla jolloin hieronta stimuloi ihotoimintoja syvällä kudoksessa lisäten ihon verenkiertoa. Hoitoaika 30min.

Koe hoitoja tein äidilleni jonka toinen käsi on ollut vuosikaudet  turvoksissa , ja jo ensimmäisellä hoitokerralla saatiin turvotusta laskettua ja käsi ei ollut niin ”pökkelön” oloinen.   Tehtiin muutama sarja ja hän osti myös kupin kotiin,  jolla ylläpito hoitoina on saanut käden pysymään hyvänä, Turvotusta ei ole  saatu kokonaan pois, mutta senttejä lähtenyt ja käsi saatiin paremmin toiminta kuntoiseksi sekä kättä ei enää pakota. 

Selluliitti hoidossa suosittelen sitoutumista hoitoihin, ja parhaita ja pitkäaikaisia hoitotuloksia saadaan yhdistämällä lisäksi kotihoito, liikunta, ruokavalio ja riittävä veden juonti. 🙂 Sarjahoidon määrä riippuu selluliitin asteesta, niin sanotusti tuoreempi  1 asteen selluliitti vähenee nopeammin, kun taas pidempään ollut 2-3 asteen selluliitti vaatii enemmän pitkäjänteistä ja säännöllistä hoitoa.