Tuotteet

Kasvohoidoissa käytän Saksalaista Dermia Solution, Skin Faktor hoito-ohjelmaa,  sekä Puolalaista Bielenda sarjaa, joista molemmista sarjoista löytyvät hoitolasta kotihoitotuotteet.

                                                                     Dermia Solution – Hoitolasarja

Dermia Solution tehostaa niin kotona kuin kosmetologilla tehtyjen hoitojen vaikutuksia. Tekniikan ja toiminnallisuuden ainutlaatuinen yhdistelmä korjaa ja ehkäisee iho-ongelmia kuten ennenaikaista vanhenemista,juonteita ja ryppyjä, kauneusvirheitä, hyperpigmentaatiota ja ihon epätasaisuutta sekä ihon karheutta ja kuivumista.

Eettiset ratkaisut ovat olleet ensiarvoisen tärkeitä koko sarjan kehittelyssä. Eläinkokeiden jyrkän vastustamisen lisäksi raaka-aineet on hankittu vain arvostetuilta ja eettisesti toimivilta tuottajilta. Ympäristötietoisuus näkyy vahvasti sarjassa. Pakkausjätettä on vähennetty, luomalla koko tuotesarjan kattavat uudelleentäytettävät pakkaukset.

Dermia Skinfaktor on kauneushoitoloihin kehitetty kosmeseuttinen hoitosarja, jonka tuotteissa on mahdollisimman korkeat pitoisuudet hoitavia aineosia maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi ihoa vahingoittamatta

Dermia Solution Kotihoitotuotteet

Cleansing gel Hellävarainen puhdistusgeeli on suunniteltu poistamaan meikin ja epäpuhtaudet saaden ihon tuntumaan puhtaalta, raikkaalta ja kirkkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille, eikä sisällä saippuaa, mineraaliöljyjä tai alkoholia.

Enzyme Exfoliant Kuorinta sisältää korkean pitoisuuden mikrokapseloituja hedelmistä peräisin olevia entsyymejä, jotka kuorivat hellävaraisesti vain kuolleet ihosolut ilman ärsytystä. Hyaluronihappo tehokosteuttaa voimakkaasti ja tekee ihon kirkkaaksi jakiinteäksi. Voidaan jättää yön ajaksi vaikutuksen tehostamiseksi.

Light peeling kevyt hedelmähappokuorinta  , kuorinta pehmentää sitruuna-, maito-, ja sokerihapon avulla uloimman kerroksen, hyvä akne,  rasvaiselle  / sekaiholle. Rasvainen iho puhdistuu talista, kuivasta ihosta tulee vastaanottavainen uusille tuotteille ja pigmenttihäiriöt vaalenevat, suuret ihohuokoset puhdistuvat ja vähitellen pienenevät säännöllisellä käytöllä.

Skin Corrector on paljon enemmän kuin tavallinen kasvovesi. Se on nestemäinen tehoseerumi, joka sisältää vaikuttavan seoksen kuolleita ihosoluja poistavia tehoaineita. Seerumi aktivoi ihon uusiutumisprosesseja ja saa sen imemään tehoaineita paremmin itseensä. 63% seos aktiivisia aineosia. Tärkeimmät aineosat, salisyylihappo, niasiinimidi, taikapähkinäuute, maitohappo, kateenkorvauute

Hyaluron Complex hyaluronihappoa sisältävä tiivis seerumi kosteuttaa nopeasti, parantaa ja vahvistaa ihoa. Voimakkaasti tulehdusta lievittävät aineosat rauhoittavat ärtyneen ihon ja tekevät siitä vastustuskykyisemmän. Sopii kaikille kosteutta kaipaaville  ihotyypeille.

Hyaluron Complex Plus jonka sisältämä tiivis paketti peptidejä aktivoi tehokkaasti ihon omaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Voimakkaat aktiiviset aineosat huomattavasti vahvistavat ihoa, madaltavat ryppyjä ja antavat pitkäkestoista kosteutta ja heleyttä.

Lift Complex Plus silottava tehoboosteri vähentää ihon roikkumista ja tekee kasvonpiirteistä selkeämmät. Tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa. Kiinteyttää ja madaltaa ryppyjä ja juonteita näkyvästi.

Purifying Complex Erittäin tehokas liuos tukkeutuneelle, akneen taipuvaiselle, herkälle ongelmaiholle. Salisyylihappo, phytoshingosine ja telagyn (tetra-peptidi) luovat kolmenkertaisen vastuksen finneille, mustapäille ja bakteeritulehduksille ja herkistymiselle. Voimakas tulehdusta lievittävä vaikutus vahvistaa herkistynyttä ihoa ja katkaisee ongelmien kierteen ja ihon ärtymisen bakteerikasvua estämällä.  Lievittää merkittävästi myös rosacean oireita.

 Brigtening Complex ihonväriä tasoittava ja hyperpigmentaatiota lievittävä monitehoinen hoitoeerumi, joka säätelee uuden pigmentin muodostumista.  Vahvistaa soluja ympäristön ärsykkeitä vastaan ja korjaa pigmenttihäiriöitä.

Cell Balance Light Cream kevyt tasapainottava ennenaikaiselta ikääntymiseltä suojaava ja sitä vastaan taisteleva 24h- voide. antaa iholle ylivoimaista kosteutta sekä häivyttää tulehduksesn merkkejä ja tasoittaa ihon väriä punaisuutta poistamalla. Madaltaa ryppyjä ja vahvistaa ihoa kollageenituotantoa aktivoimalla. Jättää iholle mattapinnan. Sopii kaikille ihotyypeille. Erityisen tehokas rasvoittuvalle, tukkeutuneelle, epätasaiselle epäpuhtauksiin taipuvaiselle herkälle iholle, jossa suurentuneet ihohuokoset.

Cell Balance Rich Cream tarjoaa ihollesi kaikki tärkeät ravintoaineet, joita se tarvitsee taistellakseen ikääntymisen merkkejä vastaan. Kiinteyttää veltostunutta ihoa, madaltaa ryppyjä ja aktivoi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa. Sisältää valikoiman peptidejä, saa ihon oman uusiutumisprosessin aktivoitumaan. Kiinteyttää, korjaa sekä palauttaa iholle nuorekkaan hehkun. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle, aikuiselle iholle.

Final Care Hydra erittäin tehokas uudistava päivä- ja yövoide, jossa on yhdistelmä kosteuttavia aineosia sekä ihoon kulkeutuvan A-vitamiinin anti-ageing vaikutus. Sisältää myös tehokkaita tulehdusta lievittäviä aineosia, jotka häivyttävät näkyviä vaurioita ja antavat iholle uutta elastisuutta ja elinvoimaa. Sopii kaikille ihotyypeille- täydellinen tuote nuorelle iholle.

Eye Contour monitehoinen silmänympärysvoide. Sopii kaikille ihotyypeille

  • Kohottava vaikutus ja madaltaa ryppyjä
  • Lievittää turvonneita ja tummia silmänalusia
  • Täyttää hienot juonteet ja naururypyt
  • Paranneltu suojaava vaikutus
  • Tehostaa uusiutumisprosessia ja stimuloi kuutta ihon rakenteen osaa

Element Protector on enemmän kuin aurinkosuoja. Sekoitus toistensa vaikutuksia voimistavia korkealuokkaisia aktiiviaineita vahvistaa ihoa ja lisää sesn vastustuskykyä ympäristön vaikutuksille. Antaa suoja UVA- ja UVB- säteilyä vastaan sekä suojaa äkillisiltä lämpötilojen vaihteluilta ja muilta päivittäisiltä haasteilta. Sen sisältämät tehoaineet neutralisoivat saasteiden j avapaiden radikaalien vaikutuksia.

Final Care Sun  aurinkosuoja kerroin 25, UVA- Ja UVB säteilyä vastaan. Voide suojaa ihoa kuivumiselta.  Hienostunut ja toimiva aurinkosuoja antaa päivittäistä suojaa jokaiselle iholle. Kevyt mattapintainen koostumus, ei jätä kalvoa iholle, kaikille ihotyypeille.

Stretch lift mask erikoisen tehokas yhdistelmä aktiiviaineita antaa tuotteelle pitkäkestoisen kohottavan vaikutuksen. Moderni materiaali 100% puuvilla on valmiiksi leikattu kasvoille ja kaulalle sopivaksi. Naamio sopii myös herkälle ja atooppiselle iholle.

 

                                                                             Bielenda – Hoitolasarja

Bielenda on puolalainen kosmetiikkasarja, joka suosii tuotteissaan luonnon raaka-aineita sekä ekosertifioituja ainesosia. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille. 

 Tutkitusti ihotyypille sopivat ainesosat, hyvin imeytyvät koostumukset ja runsas määrä aktiiviaineita tekevät hoidoista tehokkaita. Bielenda tarjoaa korkealaatuisia kosmetologisia hoitoja ja ihonhoitotuotteita. Sarjassa löytyy hoitoja ja tuotteita kaikille ihotyypeille.

 

Ziaja – luonnollista kauneutta

Oletko etsinyt ihonhoitosarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu, luonnollisuus ja erinomainen hinta? Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun.

Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.

Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus  .Ziaja on puolalainen perheyritys.

                                              Saaren taika –  Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Tarkoituksiinsa harkiten valitut korkealaatuiset luonnon raaka-aineet takaavat tuotteiden tehokkaan hoitavuuden. Mahdollisimman vähät ainesosat tuotteissa tekevät niistä erittäin hyvin siedettyjä jopa herkimmillekin ihotyypeille.

Saippuat valmistuvat käsityönä. Saippuat eivät sisällä synteettisiä tuoksuja tai puhdistusaineita, jotka saattavat aiheuttaa oireita herkille ja jotka vahingoittavat luontoa joutuessaan jätevesivirtaan. Saippuat ovat 100% biohajoavia ja pakattu muovittomasti.