Tuotteet

Käytän hoidoissani Denova Pro tuotesarjaa ja sarjan kotihoito tuotteet ovat myös hoitolassani myynnissä, verkkokaupassa tuotteita ei ole koska Denova Pro on ammattilaissarja ja vain myynnissä kosmetologien tai muiden kauneudenalan ammattilaisten kautta kivijalkamyymälöissä, missä osataan opastaa asiakasta oikean tuotteen löytämisessä. Tuote kyselyt sarjoista  voi lähettää terhi@kauneushoitolaterhi.fi.

Denova Pro on korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ihonhoidon ammattilaissarja, josta on kasvanut Suomen suosituin kauneushoitolamerkki.

Korkealaatuiset luonnolliset ainesosat

Denova Pro laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoit

avat ainesosat. Tuotteemme pohjautuvat mm. ihoa kohottavaan manteliproteiiniin, kosteuttavaan vuohenmaitoon, puhdistavaan saveen, rauhoittaviin kasviuutteisiin ja ihoa hellivään merilevään. Säilövien aineiden pitoisuudet on minimoitu. Suosimme tuotteissa luomuraaka-aineita.

Kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ei ole koskaan testattu eläimillä. Tuotteet valmistetaan ekologisella, suojellulla alueella. Tuotannossa käytetään alueen puhdasta pohjavettä.

 

Kaupassa ja hoitolassa kotihoitoon

 

Silva Arctica

Päivittäiseen ihonhoitoon

 

Silva Arctica – sarjan nimi tulee  latinankielisestä sanoista Silva/ metsä ja Arctica / pohjoinen. Nämä kuvaavat tuotteiden sisällön alkuperää; pohjoisesta, rikkaasta, kuitenkin karusta ja ennen kaikkea puhtaasta luonnosta!

Huolellisesti valitut kasviöljyt ja –uutteet ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ihoärsytyksiä ja kutinaa.  Kasviperäiset raaka-aineet puhdistavat hellästi ja hoitaen. Tuotteemme lievittävät erilaisia allergiaoireita ja helpottavat ihoärsytyksien hoitoa.

Tavanomaisista ihon- ja hiustenhoito-aineista poiketen Silva Arctica-sarjan tuotteet eivät sisällä:

  • sulfaatteja
  • ethyloksyloituja, PEG-pohjaisia raaka-aineita
  • petrokemiallisia raaka-aineita, kuten parafiiniöljyjä tai muita mineraaliöljyjä
  • parabeeneja eikä muitakaan säilöntäaineita, jotka eivät ole luonnonkosmetiikkakriteerien mukaisia
  • synteettisiä väri- ja tuoksuaineita

Eli selkokielellä sanottuna valmistukseen ei ole käytetty tavanomaisia säilöntäaineita ja luontoa kuluttavia raaka-aineita – käytämme vain ja ainoastaan Suomen luonnon parhaita ja puhtaita raaka-aineita!

Silva Arctica – sarjaan kuuluu erilaisia ihonhoitoon tarkoitettuja tuotteita; ravitsevat ja virkistävät käsi- ja jalkavoiteet, mansikansiemeniä ja merihiekkaa sisältävä kuorintavoide, mustikkainen hoitovoide ja hemmottelevat kasvonaamiot. Naamioita kannattaa kokeilla myös saunassa, ne suojaavat kasvojen ihoa kuumuudelta ja samalla ravitsevat ja kostuttavat ihoa. Hierontaöljy ja -lotion sopivat hyvin myös kasvohierontaan, hieronnan ohella ne sisältävät hoitavia ainesosia. Tuotteet ovat riittoisia; pieni pisara riittää.

 

Flow kosmetiikka

Me Flow’lla uskomme, että meillä on vastuu.

 

 Ei mahtipontisella supersankaritavalla. Tarkoitamme aitoa, henkilökohtaista vastuuta tehdä tuotteita puhtaalla omalla tunnolla. Jotta sinä voit käyttää tuotteitamme huoletta, luottaen siihen, että ne ovat sitä mitä lupaavat.

 Flown tarina sai alkunsa vuonna 2004, halusta luoda kauneustuotteita, jotka vaalivat luontomme runsaiden alkuperäislajikkeiden parantavia vaikutuksia. Flow on perhejohtoinen äidin, aromaterapeutin, innovaattorin ja tehopakkaus Riitta Jänkälän luomus.

 Löydät näitä upeita raaka-aineita läpi laajan tuotevalikoimamme.

Meille laadukkaat raaka-aineet ovat kaikkein tärkein elementti. Se mikä hoitaa ihoasi ja saa sinut voimaan hyvin. Siksi yhdistelemme tuotteissamme tehokkaita ainesosia, kuten ravinnerikkaita keskiyön auringon alla kasvaneita mustikoita, hienointa afrikkalaista sheavoita, lukemattomia kimppuja luomunokkosia sekä muita luonnon upeita antimia.

Kaikki tuotteemme Flow’lla ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ainesosia. Luomua? Totta kai. Mutta ehkä kaikista tärkeintä on, että kaikki luonnonmukaiset tuotteemme on erityisesti kehitetty tasapainottamaan luonnon parantavat rohdot kehosi yksilöllisten tarpeiden kanssa.

 

Oletko etsinyt ihonhoitosarjaa, jossa yhdistyvät korkea laatu, luonnollisuus ja erinomainen hinta? Ziaja on päivittäiskosmetiikkasarja, jonka erinomainen hinta-laatusuhde on tehnyt siitä nopeasti suositun.

Ziaja on useasti palkittu luonnollinen kosmetiikkamerkki, jonka valikoimassa on mielenkiintoisia, korkealaatuisiin luonnollisiin ainesosiin pohjautuvia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille.

Valmistuksessa on käytetty mm. kylmäpuristettua oliiviöljyä, vuohenmaitoa, appelsiiniöljyä ja kaakaovoita. Kaikki Ziaja-tuotteet sisältävät paljon luonnollisia ainesosia ja mahdollisimman vähän säilöntäaineita.

Ziaja sopii herkällekin iholle, sillä tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja hellävaraisia. Lisäksi tuotteiden teho ja vaikutus ihoon on kliinisesti testattu. Ziaja ei testaa tuotteitaan eläimillä eikä käytä tuotteissaan eläintestattuja ainesosia. Ziajan tuotteilla on myös Green Point -ympäristötunnus  .Ziaja on puolalainen perheyritys.

 

We Love The Planet

WE LOVE THE PLANET -LUONNONMUKAISET DEODORANTIT

ovat orgaanisista ainesosista valmistettuja, 100 % luonnonmukaisia ja koostumukseltaan voidemaisia. Ne eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia – vain luonnollisia ainesosia, mm. luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Voidemaisen koostumuksensa ansiosta tuotetta on helppo käyttää (levitys käsin), se imeytyy iholle nopeasti eikä tahraa vaatteita. Ja mikä parasta, se ei tuki huokosia!

Tuote on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun suloiseen rasiaan!We Love The Planet on Alankomaista kotoisin oleva brändi, joka on syntynyt puhtaasta rakkaudesta Planeettaamme kohtaan.